2011. március 19., szombat

The New York TimesTegnap elkeserítően szomorúságos hírt kaptam a The New York Times-tól, éspedig azt, aminek bekövetkezésétől mindnyájan, a NYT subscriberei, iszonyatosan rettegtünk: (részlet)

"Today marks a significant transition for The New York Times as we introduce digital subscriptions. It’s an important step that we hope you will see as an investment in The Times, one that will strengthen our ability to provide high-quality journalism to readers around the world and on any platform. The change will primarily affect those who are heavy consumers of the content on our Web site and on mobile applications."

Sakkor most milesz? Nem mintha elolvastam volna minden cikket mindig, de a tudat, hogy ezentúl, ha akarnám sem tudnék elolvasni, csak hónaponta húszat, ami valljuk be hát azért elég kevés, nos a tudat, igen az, elég ijesztő. És mégis mi alapján válasszam ki azt a húszat? vagy mi van, ha elolvasok egyet, de kiderül, hogy nem arról szól, amiről gondoltam, hogy fog, vagy ööö, námtomnaaa. De azér jó, hogy ez így lesz, I'm just sayin'...

1 megjegyzés:

  1. Olvass New Yorkert, pdf-ben letölthető. Napi hírekben és képekben nem olyan erős, de minden másban ...

    http://hotfile.com/dl/113022695/6d5d19f/The.New.Yorker_Apr.04_2011.rar.html

    (vírusírtót küldjél rá)

    K&K

    VálaszTörlés